INDTASTNINGSFEJL


index foto
menu top menu bund
login køb gavekort tilmeld dig weekendkursus
indhold top
Forsikring
Tilbage
Er du dækket af din kasko-forsikring på vore kurser:
Generelt er uheld på kørekurser dækket af din motorcykel kaskoforsikring, hvis "kørslen foregår under godkendt kørelærer, motororganisation eller tilsvarende sagkyndig".

Der burde ikke være nogen tvivl overhovedet om, at vore kørekurser er varetaget på forsvarlig vis, og en godkendelse fra dit forsikringsselskab bør være en formssag. Du bør dog kontakte dem inden kurset og få et tilsagn. En henvisning til vores hjemmeside burde være nok som dokumentation.

Vi arbejder på formel godkendelse fra alle større forsikringsselskaber og har indtil videre fået tilsagn fra nedenstående:

SELSKAB BEMÆRKNING

GF Forsikring GF Forsikring:
Skal du på kursus og er i tvivl om din forsikring dækker både dig og din motorcykel, anbefaler vi, at du kontakter dit lokale GF Forsikringskontor.

TopDanmark Citat fra Topdanmark:
"Udfra det fremsendte kan vi godt godkende jeres kursus. Kursister med forsikring i Topdanmark skal dog henvende sig til vores kundeservice for at få en påtegning på policen med kursusnavn samt dato for deltagelse."
Christina K. Daub, Auto Forsikringsteknik, Borupvang 4, 2750 Ballerup

Fair Forsikring Email fra Fair Forsikring:
"Hej MC-sikkerhed.dk. Tak for jeres henvendelse. Vi kan bekræfte at vi anerkender MC-sikkerhed.dk som kursusvirksomhed. De skader som vores kunder kommer ud for i forbindelse med jeres sikkerhedskurser, vil blive dækket i henhold til kundens forsikringsbetingelser. Held og lykke med jeres virksomhed"
Susan Vinter, Produktudvikler, Privat/Product Developer, Nyropsgade 45, 1602 København
indhold bund indhold top
LINK TIL GODE SIDER OMKRING SIKKERHED PÅ MC
Sikker Trafik logo Dette er Sikker Trafik´s officielle hjemmeside - her kan du læse mange gode tip om sikkerhed i trafikken.
Se hjemmesiden [her]

Se Hinanden logo På denne hjemmeside kan du se og angive hvor det er specielt farligt at køre MC. Desuden er der nogle gode råd om de farligste trafiksituationer.
Se hjemmesiden [her]
indhold bund indhold top
ANBEFALINGER & SAMARBEJDE
dku logo Det er med stolthed, at vores forening kan præsentere en officiel anbefaling af vore kørekurser fra landsformand René Arnt fra Dansk Kørerlærer-Union.

Læs officiel udtalelse [her]

GF logo Det er med stolthed, at vores forening den 4. juni 2009 har modtaget GF Sikkerhedspris på Horsens Køretekniske Anlæg.

Læs officiel pressemeddelese fra GF Forsikring  [her]

indhold bund
nyheds top
NYT FRA MC-SIKKERHED

ANBEFALING
Rådet for Sikker Trafik har for nyligt udarbejdet en liste over anbefalede kursusudbydere. Her er mc-sikkerhed blandt de få udvalgte - se listen [her]

Rådet for Sikker Trafik anbefaler at tage på et Køreteknisk kursus.
Se video [her]

DÆKKER DIT FORSIKRINGSSELSKAB?
Der har været en del skriveri omkring kaskodækning på kørekurser. For at være på den sikre side anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forskringsselskab før du tager på kørekursus. Vores erfaring er, at langt de fleste selskaber dækker, så længe der deltages i et kursus anbefalet af Rådet for Sikker Trafik og/eller af Dansk Kørelærer Union.

KLUB KURSER
Kører du i en klub eller er i en flok, der gerne vil på kursus sammen – så ring til os. Vi finder et kursus, hvor I alle kan være med.

Er I over 15 motorcyklister er det muligt at lave jeres eget kursus – ring eller skriv til os og hør nærmere.

TIP
Vi sælger gavekort året rundt, og det er en fantastisk god gave, hvis du kender en der kører MC.
boks bund boks top
SIKKERHEDSTIP
Overhaling!

Lad være med at overhale et landbrugskøretøj umiddelbart før en landejendom!

Du kan ikke vide om føreren af køretøjet drejer til venstre uden først at se sig tilbage.
boks bund boks top
UNDERSØGELSE
Hvilken type MC beklædning kører du i ?
Tekstil
Læder
Indtil nu har 2503 personer deltaget.
Besvar og se resultatet af afstemningen.
boks bund