INDTASTNINGSFEJL


index foto
menu top menu bund
login køb gavekort tilmeld dig weekendkursus
indhold top
Gavekort
Giv et gavekort til et kørekursus!
Giv en af dine nærmeste en gave for livet: Et gavekort til et kørekursus hos mc-sikkerhed.dk. Til gengæld garanterer vi, at den heldige modtager af gavekortet kommer hjem fra kørekurset med et stort smil, en masse gode erfaringer og en god oplevelse rigere.

Hvordan foregår det?
Hvis du klikker på pilen til højre nedenfor, går du videre til en lille formular, der skal udfyldes, hvorefter du får mulighed for at betale kurset on-line med dankort. Du får efter få dage tilsendt et gavekort på email som pdf-fil, hvor modtagerens navn og en kode for tilmelding til kørekurset fremgår. Denne kode skal modtageren af gavekortet bruge for at tilmelde sig et kursus på vores hjemmeside - du behøver altså ikke tage stilling til, hvilket kursus modtageren skal tilmeldes.

Gyldig periode
Gavekortet gælder for sæsonen, det er udstedt i og til alle kurser i den efterfølgende sæson. Gavekortet kan ikke bruges til et kursus, der er fyldt op (status: Booket), men idet det også gælder til den efterfølgende sæson, vil det altid være muligt at få en plads.

Ingen tilbagebetaling af penge
Gavekortet kan ikke indløses for kontanter, men kan gives væk til anden person. Gavekortet skal altså ikke nødvendigvis bruges af gavekortets modtager.

Tilbage Frem
indhold bund indhold top
LINK TIL GODE SIDER OMKRING SIKKERHED PÅ MC
Sikker Trafik logo Dette er Sikker Trafik´s officielle hjemmeside - her kan du læse mange gode tip om sikkerhed i trafikken.
Se hjemmesiden [her]

Se Hinanden logo På denne hjemmeside kan du se og angive hvor det er specielt farligt at køre MC. Desuden er der nogle gode råd om de farligste trafiksituationer.
Se hjemmesiden [her]
indhold bund indhold top
ANBEFALINGER & SAMARBEJDE
dku logo Det er med stolthed, at vores forening kan præsentere en officiel anbefaling af vore kørekurser fra landsformand René Arnt fra Dansk Kørerlærer-Union.

Læs officiel udtalelse [her]

GF logo Det er med stolthed, at vores forening den 4. juni 2009 har modtaget GF Sikkerhedspris på Horsens Køretekniske Anlæg.

Læs officiel pressemeddelese fra GF Forsikring  [her]

indhold bund
nyheds top
NYT FRA MC-SIKKERHED

ANBEFALING
Rådet for Sikker Trafik har for nyligt udarbejdet en liste over anbefalede kursusudbydere. Her er mc-sikkerhed blandt de få udvalgte - se listen [her]

Rådet for Sikker Trafik anbefaler at tage på et Køreteknisk kursus.
Se video [her]

DÆKKER DIT FORSIKRINGSSELSKAB?
Der har været en del skriveri omkring kaskodækning på kørekurser. For at være på den sikre side anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forskringsselskab før du tager på kørekursus. Vores erfaring er, at langt de fleste selskaber dækker, så længe der deltages i et kursus anbefalet af Rådet for Sikker Trafik og/eller af Dansk Kørelærer Union.

KLUB KURSER
Kører du i en klub eller er i en flok, der gerne vil på kursus sammen – så ring til os. Vi finder et kursus, hvor I alle kan være med.

Er I over 15 motorcyklister er det muligt at lave jeres eget kursus – ring eller skriv til os og hør nærmere.

TIP
Vi sælger gavekort året rundt, og det er en fantastisk god gave, hvis du kender en der kører MC.
boks bund boks top
SIKKERHEDSTIP
boks bund boks top
UNDERSØGELSE
Hvilken type MC beklædning kører du i ?
Tekstil
Læder
Indtil nu har 2503 personer deltaget.
Besvar og se resultatet af afstemningen.
boks bund