INDTASTNINGSFEJL


index foto
menu top menu bund
login køb gavekort tilmeld dig weekendkursus
indhold top
overskrift

Vi udbyder motorcykel sikkerhedskurser

Kurserne foregår i weekender på køretekniske anlæg rundt om i Danmark.
Der vil være fokus på bremse- og undvigemanøvrer samt undervisning i defensiv kørsel i trafikken, klassisk farlige trafiksituationer, vejledning i gruppekørsel, tips om påklædning samt sikkerhedscheck af MC.
Med dette kursus vil du opnå så stor rutine i maksimal bremsning og undvigeteknik, at du vil reagere instinktivt og korrekt, den dag du får brug for det ude i trafikken. Teorien om defensiv kørsel og farlige trafiksituationer vil klæde dig på til at reducere risikoen for overhovedet at komme i en farlig situation.
Som en stor sidegevinst vil du opleve langt større køreglæde på din MC, når du har gennemført et af vore kurser.

Vores vision:

Den uheldige udvikling i ulykkesstatistikken for motorcykler viser, at der er stort behov for mere efteruddannelse af de danske motorcyklister. Vi vil aktivt være med til at nedbringe antallet af motorcykeluheld på de danske veje.

Vores målsætning:

Med så mange motorcykel sikkerhedskurser af høj kvalitet som muligt kan vi bidrage til at reducere antallet af motorcykeluheld og samtidig øge køreglæden for kursisterne.

Alle lærer noget på vore kurser:

Uanset om du er ung eller gammel, erfaren eller ny motorcyklist, vil du lære en masse på vore kurser. Vores kursister kommer med vidt forskellig baggrund og vi mestrer at undervise, så de uerfarne bliver hjulpet godt på vej og de erfarne får aldrig lov at kede sig.

Firma- eller klubkurser:

Vi har mulighed for at arrangere lukkede kurser for firmaer og organisationer. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil gøre dine medarbejdere eller medlemmer bedre rustet til at køre sikkert på motorcykel. I skal kunne fylde et kursus med 30 deltagere. Klik på KONTAKT i menuen og skriv eller ring for at booke et kursus blandt de mulige datoer, der kan ses under KURSER. Et godt tidspunkt at aftale et lukket kursus med os er i vinterperioden, hvor vi kan nå at planlægge det ind i de øvrige kurser, og I stort set selv kan bestemme tidspunktet.

Hvem er vi ?

Vi er ca. 30 erfarne motorcyklister, og de fleste har lang tids erfaring med undervisning i MC kørsel. Vi startede vores forening i december 2008.
indhold bund indhold top
LINK TIL GODE SIDER OMKRING SIKKERHED PÅ MC
Sikker Trafik logo Dette er Sikker Trafik´s officielle hjemmeside - her kan du læse mange gode tip om sikkerhed i trafikken.
Se hjemmesiden [her]

Se Hinanden logo På denne hjemmeside kan du se og angive hvor det er specielt farligt at køre MC. Desuden er der nogle gode råd om de farligste trafiksituationer.
Se hjemmesiden [her]
indhold bund indhold top
ANBEFALINGER & SAMARBEJDE
dku logo Det er med stolthed, at vores forening kan præsentere en officiel anbefaling af vore kørekurser fra landsformand René Arnt fra Dansk Kørerlærer-Union.

Læs officiel udtalelse [her]

GF logo Det er med stolthed, at vores forening den 4. juni 2009 har modtaget GF Sikkerhedspris på Horsens Køretekniske Anlæg.

Læs officiel pressemeddelese fra GF Forsikring  [her]

indhold bund
nyheds top
NYT FRA MC-SIKKERHED

ANBEFALING
Rådet for Sikker Trafik har for nyligt udarbejdet en liste over anbefalede kursusudbydere. Her er mc-sikkerhed blandt de få udvalgte - se listen [her]

Rådet for Sikker Trafik anbefaler at tage på et Køreteknisk kursus.
Se video [her]

DÆKKER DIT FORSIKRINGSSELSKAB?
Der har været en del skriveri omkring kaskodækning på kørekurser. For at være på den sikre side anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forskringsselskab før du tager på kørekursus. Vores erfaring er, at langt de fleste selskaber dækker, så længe der deltages i et kursus anbefalet af Rådet for Sikker Trafik og/eller af Dansk Kørelærer Union.

KLUB KURSER
Kører du i en klub eller er i en flok, der gerne vil på kursus sammen – så ring til os. Vi finder et kursus, hvor I alle kan være med.

Er I over 15 motorcyklister er det muligt at lave jeres eget kursus – ring eller skriv til os og hør nærmere.

TIP
Vi sælger gavekort året rundt, og det er en fantastisk god gave, hvis du kender en der kører MC.
boks bund boks top
SIKKERHEDSTIP
Ved fletning (tilkørselsrampe på motorvej, to vejbaner bliver til en vejbane) husk altid at se dig over skulderen i den retning hvorfra du forventer at en anden trafikant kan komme.
Dette gælder også når det er dig der kører i "ligeudbanen"

Du kan ikke vide om "Brian" har besluttet, at der er rigelig plads foran dig.
boks bund boks top
UNDERSØGELSE
Hvilken type MC beklædning kører du i ?
Tekstil
Læder
Indtil nu har 2503 personer deltaget.
Besvar og se resultatet af afstemningen.
boks bund